Work and Travel USA на кредит Сподели

 

Од секогаш си посакувал да видиш и посетиш нови места? Да поживееш во друг град или друга земја? Да имаш пријатели од целиот свет? Да ја обновиш целосно твојата гардероба со облека од твојата омилена марка? Да ги имаш последните модели од твојот омилен технолошки гигант? Да " позборуваш " англиски? Да научиш шпански ? Да имаш десетици гигабајти фотографии од најпопуларните туристички места? Да заработуваш повеќе? Веруваш ли дека е можно да го имаш сето тоа, па дури и повеќе, само во период на 4-5 месеци? Да, сето ова е можно со програмата на VIKING, Work and Travel USA 2024 со која ќе си дел од програмата за културна размена, и лесно ќе заминеш во САД. Доволно е само да го посакаш.

За да имаш едно поинакво лето во САД, да прошеташ и поработиш на многу COOL места, ти треба само:

 »  да си редовен студент

 »  да го владееш англискиот јазик на средно ниво

 »  да учествуваш во Програма Work and Travel USA на Викинг

Сега можеш да ја финансираш твојата програма само за *0 ден. на месец!

Work and Travel програмата никогаш не била подостапна од сега! Благодарение на специјално разработениот кредит од НЛБ Тутунска банка и Викинг, се што треба да платиш пред за заминеш е 0 ден. на месец. Условите на кредитот:

 

»    Максимален износ на кредитот150.000денари

 »    Максимален рок на отплата до 24 месеци

 »    Грејс период до 7 месеци

 »    Без трошоци за предвремена отплата

 »    Без жиранти

 »    Бесплатна Visa Classic или MasterCard Standard кредитна картичка

 

  • Калкулацијата е дадена како пример за кредит во износ од 90.000 денари со рок на отплата од 8 месеци, при користење на грејс периодот од 7 месеци. Во тој случај износот на месечната рата за грејс периодот е 0ден. Доколку кредитот биде исплатен после грејс периодот, вкупната сума што ќе треба да ја вратите на банката би била 105.837ден. Во сумата е вклучен и манипулативниот трошок од 10% како еднократна провизија од износот на кредитот. 

                   
Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 143 Понуди | Види ги сите