Our Services Сподели

Viking има долгогодишно искуство во продажба на авио билети, како и во подготовката на документите за аплицирање за американска виза.

Ги испитуваме индивидуалните потреби на секој клиент и се трудиме да дадеме подобра понуда за авионски билет, земајќи ги во предвид опциите и барањата на клиентот за дестинација, рута, авиокомпанија и опсег на цена.

Консултација со клиентот за потребните документи за аплицирање за виза според индивидуалниот профил и помош за подготовка и составување на документите, пополнување на DS-160, закажување на интервју за виза во посакуван термин од клиентот за ден и час и организираме испорака на визата на клиентот до избрана од него адреса.

Разбирањето на вашите потреби не стимулира да развиваме сè повеќе квалитетни производи и услуги и да се залагаме за одлична услуга во нашите канцеларии.

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 143 Понуди | Види ги сите