DS 160 - формулар Сподели

 

Формуларот DS 160 е потребен за аплицирање за J1 VISA.
Тој е стандарден и треба да биде пополнет од страна на студентот пред интервјуто.
DS-160 задолжително се пополнува online на следниот линк овде
Добиената потврда(confirmation page) треба да се отпечати и достави кај нас.
Важно е да обрнете внимание на баркодот на таа страница, кој не треба да биде прекршен.

Инструкции за пополнување на формуларот DS-160, можете да најдете овде.


  DS-2019 документ

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите