WAT Extras Сподели

Work and Travel услуги - осигурај ја твојата инвестиција

За да ги осигураш максимално вложените средства за програмата и да си флексибилен кон евентуални промени кои што можат да настанат и да го попречат твоето учество кога најмалку очекуваш, ние ти ги нудиме следните дополнителни услуги, кои што можеш да ги додадеш кон твојата програма. Во тој случај не само што си ја осигуруваш инвестицијата, туку си осигуруваш и целосно враќање на уплатените средства за програмата.

Заборави на твоите грижи за тоа дали ќе имаш убава работна понуда, и колку пари ќе изгубиш ако не добиеш виза или имаш неочекувана промена на планот и стравуваш да не ги изгубиш парите платени до моментот, бидејќи ние имаме решенија за твоите стравови: 


*Money Protect 

Во случај на отказ на виза, Viking ти гарантира дека сите платени средства за програмата, како и таксата SEVIS, ќе ти бидат вратени во целост на твоја банкарска сметка. 

Не оставај ништо на случајноста! За само 59 евра за секое осигурување ќе добиеш целосна сигурност за твоите пари!

*Visa Safety 

Во случај на отказ на виза, единствено Viking ќе ти ја врати платената такса за интервју за виза во Американската амбасада во износ од $160! 

Не оставај ништо на случајноста! За само 59 евра за секое осигурување ќе добиеш целосна сигурност за твоите пари! 


*Program Payback 

Промена на плановите? Нема проблем! Ние ќе ти ги вратиме целосно сите такси за програмата, платени до моментот, дури и по добивањето на виза, па дури и ако се премислиш и сакаш да се откажеш на еден час пред летот.

Прашај за Program Payback на денот на твоето аплцирање. Добиваш мир, безбедност и слобода за само 149 евра. 


V.I.P. Advantage 

Со оваа опција добиваш комплетен пакет од Money Protect, Visa Safety и Program Payback за промотивна цена од 189 евра!


  Work and Travel USA на кредит WAT Story  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите