Кој може да учестува во WAT програмата Сподели

Во програмата може да земе учество секој, кој е:

• Редовен студент

• на возраст 18 - 26 години;

• да владее англиски јазик барем на средно ниво

Во програмата може да учестуваат македонски граѓани, кои студираат во странство, како и странски државјани, кои студираат во Македонија.

Ако студираш надвор од Македонија, контактирај ги нашите WAT консултанти за да те упатат како најлесно да ја организираш твојата програма, без да посетиш некоја од нашите канцеларии


  WAT Story Какви WAT програми нудиме  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите