ПЛАТИ ОТКАКО ЌЕ СЕ ВРАТИШ

WORK AND TRAVEL USA ЗА САМО 1199 ЕВРА

Прочитај
Можност за Intership USA

Програмата е управувана од Стејт департментот на САД како програма за образовно-културна размена, за која е потребна неимигрантска виза од класа J-1. Повеќе за програмата можете да прочитате овдe

Работни Понуди
Maine
Ogunquit
Busser
$ 9.00/h

Virginia
Arlington
Lifeguard
$ 14.00/h

Massachusetts
Boston
Lifeguard
$ 15.75/h

143
Понуди
Види ги сите    
Враќање на даноци од САД
Плаќаш откако ќе го добиеш чекот.


Цени за услугата Max-Tax Refund USA Потребни документи за Max-Tax Refund USA Калкулатор за данок

VIKING VIDEO PLAYER Види ги сите

 
FACEBOOKЖивотот е авантура! Доживеј ја со VIKING!