Патувањето Сподели

Викинг Травел на учесниците во програмата Work & Travel USA им осигурува повратна авионска карта.

Скопје/Белград/Софија/Приштина/Солун – САД – Скопје/Белград/Софија/Приштина/Солун 

Студентите можат сами да си изберат дати на тргнување во согласност со почетниот датум на работниот договор, на тој начин што ќе пополнат барање за резервација на авионска карта.

Самото патување е индивидуално, (но по барање на учесникот може и во групи).

На следниот линк може да најдете подетални информации за Вашите права доколку транзитирате преку земјите од Европската Унија.

Враќањето е индивидуално.

ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА ПРОГРАМАТА, СТУДЕНТИТЕ СЕ ЗАДОЛЖЕНИ ДА СЕ ВРАТАТ ВО СВОЈАТА ЗЕМЈА.


  Што не можеш да работиш Подготовка на багаж  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите