Work and Travel USA со Viking Сподели

Причините да ја избереш- Work and Travel USA програмата на Viking, сe многу, еве некои од основните:

 

КВАЛИТЕТНА УСЛУГА

Веќе 20 години Викинг организира Work and Travel USA програми , благодарение на професионалноста на вработените во 7 канцеларии во 4 земји - Македонија, Хрватска, Црна Гора и Бугарија.

 

ПОСЕБНО ВНИМАНИЕ

Како учесник во Work and Travel програмата, нашите координатори ќе го посветуваат своето време за  подготовка за успешно лето во САД , тие ќе бидат со вас на секој чекор од процесот од подготовката па вашето заминување и за време на вашиот престој во САД, одговaрање  на сите прашања што ќе ги имате.

 

ЦЕЛОСЕН ПОВРАТ НА УПЛАТЕНИТЕ СРЕДСТВА

Само со Викинг ќе имате шанса да Ви се вратат целосно уплатените средства за програмата, севис таксата од $35 како и интервјуто за виза од $185 во случај на отказ на виза од страна на амбасадата на САД, како и целосен поврат на уплатените средства доколку се откажете поради лични причини.

 

VIKING ВИ ГАРАНТИРА НАЈДОБРА ЦЕНА ЗА ЦЕЛИОТ ПАКЕТ НА УСЛУГИ по Work and Travel USA

Цената за заминување е составена од многу компоненти – не е само такса за програмата, но и такса за работа, осигурување , SEVIS, такса за интервју, авионска карта... Многу често тоа, кое изгледа евтино на прв поглед, излегува исклучително скапо на крај – дополнителни такси, скапа авио карта и што ли уште не.
За да те заштитиме од слична заблуда, ние ти гарантираме најниска цена на целиот пакет на услуги, неопходни за твоето заминување во САД.

 

ГОЛЕМ БРОЈ НА РАБОТНИ ПОНУДИ

Само со Викинг ќе имате шанса да изберете од големиот број на понуди за работа од страна на работодавците, со кои сме работеле многу години.

 

МИНИМАЛЕН-НУЛА РИЗИК

Со Викинг нема да изгубите  ништо, дури и во случај на одбивање за виза. Благодарение на нашите осигурувања за Виза и за програмата  можете да ги добиете сите вашите пари назад, дури и надоместокот за виза интервју.

 

ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ И ПЛАЌАЊЕ ПОСЛЕ ЗАВРШУВАЊЕ НА ПРОГРАМАТА


Само во Viking можеш да ги платиш таксите за програмата на рати. Така ќе можеш полесно да го планираш својот буџет. 

Сега можеш да заминеш во САД со уплата од 550 Еур а остатокот да ги платиш кога ќе се вратиш во Октомври.

За повеќе информации можеш да се обратиш кон нашите WAT-VIKING консултанти.

 

ДОВЕРЛИВОСТ

Само со Викинг може да се добие бесплатно здравствено осигурување што го покрива периодот на вашето патување  во САД.

 

СЛОБОДА

Со Викинг имате слобода да изберете место каде што можете да присуствувате на разговор со вашиот иден работодавач, она  што ви треба е само интернет пристап - од вашиот дом или во нашата канцеларија.

 

VIKING VISA PACK


Тоа е пакет на услуги, кој ги намалува твоите проблеми при аплицирањето за виза.
Учесниците во WAT-VIKING-US го добиваат бесплатно. Со него:

• добиваш индивидуална подготовка за интервју за виза, спроведена од нашите консултанти;
• ти помагаме во пополнувањето на неопходните документи и формулари;
• ќе ги подадеме твоите документи во американскиот конзулат и ќе те известиме за денот и часот на твоето интервју за виза;
• ќе можеш да го подигнеш својот пасош со визата директно од нашата канцеларија.
• *при отказ на виза ти ги враќаме сите платени такси за програмата, како и сумата за авионската карта;

*тоа важи за определен тип на програми со вклучено осигурување.

 

Со WAT-VIKING-US добиваш уште:


• Брзо и лесно издавање на работна дозвола - DS 2019, која ти овозможува легално да работиш во САД;
• Помош за наоѓање на сигурна работа во САД преку средби со американски работодавачи во Македонија, интернет базиран систем со работни понуди, online интервјуа и др.;
• Пoлнo медицинскo осигурување за работниот период на програмата;
• Подготовка на документите, кои се неопходни при аплицирање за виза;
• Онлајн ориентација, која вклучува информација за правилата на програмата и особеностите на животот во САД;
• Организирање на патувањето до САД со најниска цена, на дата избрана од тебе, гарантирана од Viking;
• 24 часовна телефонска врска во САД за помош и упатства за времетраењето на програмата;
• Бесплатен интернет пристап во нашите канцеларии;
• Бесплатен превод на сите неопходни документи за програмата;
• Избор при плаќањето: кај нас можеш да ги платиш таксите за програмата како ти е најлесно - преку Интернет, на POS терминали во нашите канцеларии или во банка.

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 143 Понуди | Види ги сите