Локација / види ја мапата /

Бул.Илинден бр.43


Работно време

Понеделник - Петок: од 10:00 до 18:00ч

 

Летно работно време:

Понеделник - Петок: од 09:00 до 17:00ч


Телефон / Факс

Phone: +389 2 32 460 32
Mobile: +389 78 346 032

US Fax: +1 (773) 304-4512


Email

skopje@vikingtravel.mk


Skype

viking.macedonia