Какви WAT програми нудиме Сподели

Viking нуди три опции на програмата Work and Travel USA, за да ги исполни твоите индивидуални потреби и очекувања.

Секоја од нив ти гарантират много внимание од нас и нашите партнери во САД од моментот на првото запознавање се до крајот на програмата!

 

WAT Premium Program

За учесници со јасни критериуми и очекувања, кои можат да изберат од големиот број на работни понуди. Избери го најдоброто и она што тебе најмногу ќе ти одговара.

WAT Self-arranged

За учесници, што можат сами да си обезбедат работна понуда или се враќаат кај претходен работодавач.

WAT Exclusive Lifeguard Placement

За учесници, кои што сакаат да работат како спасувачи на базени. Дознај повеќе за понудата во најблиската Viking канцеларија!  

Накратко: Ти избираш, а ние исполнуваме!


  Кој може да учествува во WAT WAT Premium Program  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите