Видеото е претставено од Маја Барбарич од Хрватска, учесничка во програмата Work and Travel 2013 со Викинг. Маја го има освоено второто место за направено најкреативно видео од своето работно место во Америка.

Благодарност до сите студенти што споделија со нас дел од нивните моменти во Америка.

Горди сме што имавме добра 2014 Сезона и се надеваме на уште подобра 2015. 

Ги очекуваме сите оние кои сакаат да го доживеат истото искуство да бидат дел од Викинг Work and Travel Програмата, и да доживеат уште поубави моменти.

Уште ли се двоумите дали да учествувате во Work and Travel USA?

Има многу места што треба да ги посетите додека сте во САД.

Еве неколку од нив споделени благодарение на нашата студентка Ивана од Скопје.

Пеце Нешковски од Битола.  Вистински амбасадор на нашата земја, добитник на втора награда за најдобро видео на конкурсот

"Summer Work and Travel 2012 Experience".

AU PAIR - Програмата за бебиситери во САД.

Кратко видео на Work and Travel учесници од Кина.