Зошто да учиш во Северна Америка? Сподели

Светски признати и престижни институции-Северно американските универзитети се светски признати за нивниот квалитет во наставата, особености и ресурси.Академските степени се широко признати на националиот и интернационалниот пазар на вработување.

Животот на кампус-Севкупното универзитетско искуство не може да се сведе само на она на факултет, туку е повеќе од тоа. Животот на кампус вклучува да живееш со цимер, да спортуваш, да гледаш некој натпревар или пак да станеш репортер за универзитетскиот весник. Go Campus ги охрабрува своите учесници активно да учествуваат во повеќе активности на кампусот со цел да стекнат или подобрат некои знаења и способности кои што можат да се добијат само со живеење на кампус.

Многу образовни опции-Северно американските универзитети нудат голем избор на програми за додипломски и постдипломски студии и со тоа се атрактивни за интернационалните студенти бидејќи нудат различни области и можности за изучување.

Можност за стипендии- Програмата Go Campus ја користи својата широка мрежа на институции – партнери за да пронајде погодни универзитетски опции и стипендии кои традиционално се наменети само за Северно Американските жители.


  Институциите учесници во Go Campus Go Campus академија - ESL  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите