Додипломски студиски програми Сподели

Додипомските студии подразбираат завршување на 4 годишни студии и добивање на диплома за завршени додипломски студии. Англискиот термин major го означува предметот на изучување.

Вообичаената шема на студирање се состои од 4 годишни студии и добивање на диплома од опшестевените (филозофија,линвистика и др.) и природните науки.

Професионалните студиски програми како медицина,фармација, стоматологија и право се понудени како последипломски студии по завршувањето на 3 годишни студии или додипломски студии. За запишување на овие студиски програми(медицина,фармација,стоматологија) предуслов се курсевите што треба да се земат пред запишувањето.

Go Campus програмата нуди различни универзитетски програми и опции за различни студиски области определени од учесниците.


  Go Campus академија - ESL Постдипломски студиски програми  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите