Што добиваш со Go Campus програмата? Сподели

Усогласувањето на потребите на нашите учесници со соодветниот универзитет, програмата Go Campus овозможува:

-Воведување и претставување во образовниот систем и животот на кампус во Северна Америка

-Програмата Go Campus ја користи својата широка мрежа на институции – партнери за да пронајде погодни универзитетски опции и стипендии кои традиционално се наменети само за Северно Американските жители

-Програмата Go Campus обезбедува избор на универзитетски опции заснованси според следните критериуми :област на студии, географски регион, големина, пласман на образовната институција, живот на кампус и годишни трошоци утврдени од страна на учесникот

-Лична помош во секој чекор на разгледувањето и процесот на прием

-Програмата го обезбедува учесникот од финансиски ризик. Доколку за студентот нема соодветен избор на образовна институција, му се враќаат средствата.


  Go Campus академска програма Институциите учесници во Go Campus  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите