Go Campus атлетска програма Сподели

Целта на Go Campus атлетската програма е развој и одржување на атлетска програма чии што учесници се студенти спортисти кои се запишани на додипломски или постдипломски студии и се стремат кон совршенство како во училницата така и на терен.

На посебно барање, Go Campus им овозможува на институциите партнери кои имаат атлетски програми пристап до спортисти со аматерски квалитет кои сакаат да се здобијат со универзитетско образование и да учествуваат во универзитетските тимови.


Спортови за мажи и жени вклучени во програмата се:

• фудбал
• тенис
• кошарка
• голф
• атлетика
• пливање

Универзитетски лиги и секоја посебна институција имаат посебни правила со кои се регулира подобност и учество во универзитетски спортски активности. Go Campus соработува со спортските оддели на партнер институциите за да се утврди и да се надгледува подобноста на кандидатот.


  Виза и севис Животот на кампус  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите