WAT Story - Катерина од Скопје Сподели

Се надевам на повторно учество...

 

1.Какви се твоите впечатоци од програмата? 

Програмата е извонредна можност за сите кои сакаат да работат и да шетаат. Одлична шанса за поголем број пријателства и ширење на културните знаења.

 

2.Што работеше?

Работев како ride operator во Trimper’s Rides Amusement park,во Ocean City Maryland.

 

3.Каде живееше, какви се твоите впечатоци за сместувањето?

Престојував во апартманите на забавниот парк каде што работев. Сместувањето беше во ред.

   

4.Би ја препорачал твојата прва/основна работа на други WAT учесници?

Доколку се заинтересирани за забава секако дека ги препорачувам Trimper’s Rides.

 

5.Што правеше по завршувањето на работниот период?Дали патуваше во САД?

Патував и во текот на работниот период и по завршувањето. Искуството е извонредно, таква можност не треба да се пропушти.

 

6.Ќе учествуваш повторно и дали ќе ја препорачаш програмата?

Се надевам на повторно учество, доколку успеам „да фатам“ рокови за упис на пост-дипломски студии. Програмата ја препорачувам, апсолутно.

   

7.Дали си задоволен од начинот на кој што ти го организиравме патувањето? Ако не -зошто? 

Генерално сум задоволна, за прв пат немам забелешки. 

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите