Твојата работа во САД Сподели

За нас најважно е ти да останеш задоволен и да ги исполниме твоите очекувања. Затоа ти предложуваме три варијанти за наоѓање на работа:


Интернет базиран систем на нашиот американски партнер (за разлика од другите фирми ние ќе ти го претставиме целиот список од работни понуди, кој ги нуди нашиот американски партнер).
Тимот на Викинг Травел ќе биде до тебе, за да ти помогне да ја избереш онаа работна понуда, која најмного ти одговара.
Системот се обновува секој ден и ви се доставува БЕСПЛАТНО!

Средба со американски работодавачи или т.нар. Job Fair. (средбите со работодавачите ти дават можност да ги прашаш за сите детали кои те интересираат во врска со работата).


Бараш работа самостојно; (ако ти или твојот пријател сте биле веќе во САД или сте ја нашле работата преку интернет, можеш од нас да побараш формулар кој треба да го испратиш пополнет со твоите лични податоци на идниот работодавач, кој што треба да ја пополни, потпише и врати. Пополнетиот договор треба да го доставиш во нашата канцеларија)


  Интервју за виза Твоето плаќање во САД  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите