Тест по англиски јазик Сподели

 

 

Не плаши се, нема да ти одземе повеќе од 30 минути.

Тестот е апсолутно БЕСПЛАТЕН и се прави за да го определиме твоето ниво на англиски јазик. Може да биде под форма и на кратко интервју.Така ние ќе бидеме сигурни дека го владееш англискиот јазик доволно добро за да немаш проблеми со комуникацијата во САД, како и да ти предложиме позиција која најмногу ќе ти одговара.

Ако веќе си учестувал во програмата, тестот за тебе не е задолжителен.


  Кредит од Уни Банка Подготовка за интервју  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите