Потребни документи за интервју Сподели

1. 1(една) фотографија, големина 5x5 cm на бела позадина(и во електронска форма 600x600 пиксели без наочари)
2. Меѓународен пасош + копија од предходни американски визи (ако не се во сегашниот пасош) Пасошот треба да е валиден не помалку од 6 месеца после датумот на влез во САД
3. Студентски индекс – оригинал
4. Потврда од факултет за редовен студент (да послужи пред Американскиот Конзулат)
5. Уверение за положени испити (транскрипта од факултетот)
6. DS-2019 (доставен од Викинг Травел)
7. SEVIS receipt (доставен од Викинг Травел)
8. Уплатница за уплатена такса за интервју за виза (се плаќа во комерцијална банка)
9. Пополнет формулар за виза DS-160 кој се пополнува онлајн од страна на студентот


  Подготовка за интервју Интервју за виза  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите