Плати откако ќе се вратиш од САД Сподели

Од секогаш си посакувал да видиш и посетиш нови места? Да поживееш во друг град или друга земја? Да имаш пријатели од целиот свет? Да ја обновиш целосно твојата гардероба со облека од твојата омилена марка? Да ги имаш последните модели од твојот омилен технолошки гигант? Да " позборуваш " англиски? Да научиш шпански ? Да имаш десетици гигабајти фотографии од најпопуларните туристички места? Да заработуваш повеќе? Веруваш ли дека е можно да го имаш сето тоа, па дури и повеќе, само во период на 4-5 месеци?

Да, сето ова е можно со програмата на VIKING, Work and Travel USA 2024 со која ќе си дел од програмата за културна размена, и лесно ќе заминеш во САД. Доволно е само да го посакаш. 

ЗА ДА ИМАШ ЕДНО ПОИНАКВО ЛЕТО ВО САД, ДА ПРОШЕТАШ И ПОРАБОТИШ НА МНОГУ COOL МЕСТА, ТИ ТРЕБА САМО:

»  ДА СИ РЕДОВЕН СТУДЕНТ 

»  ДА ГО ВЛАДЕЕШ АНГЛИСКИОТ ЈАЗИК НА СРЕДНО НИВО 

»  ДА УЧЕСТВУВАШ ВО ПРОГРАМА WORK AND TRAVEL USA НА ВИКИНГ

СЕГА МОЖЕШ ДА УЧЕСТВУВАШ ВО ПРОГРАМАТА И ДА ПЛАТИШ САМО 1199 ЕВРА ПРЕД ДА ЗАМИНЕШ ВО САД, А ОСТАТОКОТ ДА ГО ПЛАТИШ ОТКАКО ЌЕ СЕ ВРАТИШ ВО ОКТОМВРИ!

 
Целосната сума на програмата од 1199 евра вклучува:
 
» Работна дозвола (DS 2019 формулар)
» Здравствено осигурување
» Обезбедена работа во САД со сместување
» Повратна авионска карта (до Њујорк/Вашингтон)
 
Дополнителни трошоци се:
 
» Севис такса 35$
» Интервју за виза 185$
» Обработка на документи 2500 ден
 
 
За повеќе информации обратете се во некоја од нашите канцеларии.
 
 

Аплицирањето чекор по чекор  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 143 Понуди | Види ги сите