Добредојдовте во Go Campus програмата Сподели

Go Campus е универзитетска програма чија што мисија е да се поттикне меѓународното разбирање преку едукативни и крос-културни програми, со цел поттикнување на меѓународните студенти да го прифатат концептот на глобално државјанство.

Go Campus универзитетска програма која внимателно ги разгледува , селектира и подготвува за запишување на северно американските колеџи и универзитети и со гордост ги претставува опциите за студирање на конкурентните универзитети и можностите за стипендии за странски студенти на различни академски нивоа.

 

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 143 Понуди | Види ги сите