Калкулатор за данок Сподели

1. -  Пополни го нашиот Формулар
2. -  Испрати го пополнетиот формулар на нашиот е-mail 
skopje@vikingtravel.mk и во рок од 24 часа ние ќе ја пресметаме сумата на евентуалното враќање на вашите даноци.

 

CALCULATOR

3. - По телефон ,  Viking Macedonia или е-маил ние ќе те известиме кога даночната декларација ти е готова за потпишување.
4. - Потпишаната декларација се испраќа до американската даночна администрација.
5. - Од 8 - 12 недели по приемот на декларациите во соодветната даночна служба твојот федерален и државен чек ќе биде обработен и испратен.


  MAX-TAX Refund USA Колку данок ќе ми биде вратен?  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 143 Понуди | Види ги сите