Work and Travel USA Job Fair - 4-ти Март 2017 Сподели

Викинг го најавува вториот поголем саем за Work and Travel USA програмата со работодавачи од Utah, Maryland, Maine, North Carolina, South Carolina, Florida, New Hampshire, Alaska и други локации. 
Студентите кои ќе земат учество ќе имаат можност во еден ден да изберат работна понуда, да имаат лично интервју со работодавците и да потпишат договор, со што ќе си си обезбедат место за престојното лето во САД.

Повеќе од 80 позиции и голем избор на работни места достапни на саемот што ќе се одржи на 4-ти Март во хотел Континентал во Скопје. 

Дел од работодавците за саемот:

- Waldorf Astoria Park City Utah

- Hilton Salt Lake City Utah

- The Fairfield Inn Portsmouth New Hampshire

- The Maids North Hampton New Hampshire

- Summit Lake Lodge Alaska

- Ricciardis Italian Ice Myrtle Beach South Carolina

- Dairy Queen (Corolla, Kill Devil Hills, Nags Head - North Carolina)

- Beach Villa Motel Old Orchard Beach Maine

- Duck Donuts (Corolla, Kill Devil Hills, Nags Head - North Carolina)

- Tony Luke's Ocean City Maryland

- Shmagel's Bagels Oceacn City Maryland


Локација: Хотел Континентал Скопје - http://www.hotelcontinental.com.mk/
Почеток: 10:00 часот
Аплицирајте најдоцна до 28ми Февруари и учествувајте на нашиот саем на работодавци и загантирајте си место во програмата за престојното лето во САД!


За повеќе информации обратете се во канцелариите на Викинг:
website: www.vikingtravel.mk / www.viking.mk / www.gotousa.mk
email: info@vikingtravel.mk
skype: viking.macedonia
phone: 078 346 032 / 02 32 460 32
Аплицирајте онлајн на:
http://www.vikingtravel.mk/register