Summer Work and Travel USA Alumni Award Finalist Ljubisha Сподели

Ни претставува огромна чест да ја споделиме со Вас приказната на Љубиша Нестороски, финалист во специјалниот натпревар (Summer Work and Travel Alumni Award - http://spiritexchange.com/blog/summer-work-travel) на нашиот спонзор Spirit Cultural Exchange (https://www.facebook.com/spiritculturalexchange/)
по повод 15 години од нивното постоење.

http://spiritexchange.com/blog/meet-alumni-award-finalist-ljubisha