JOB FAIR in February Сподели

Како и секоја година, така и оваа Викинг ќе одржи саем на работодавци. На 11ти Февруари студентите ќе имаат можност во еден ден да изберат работна понуда, да имаат лично интервју со работодавците и да потпишат договор.

 

Повеќе од 50 позиции и многу работни места достапни на саемот. Можноста да се избере она што на студентите најмногу им одговара.

 

Ова се дел од работодавците за саемот, кој ќе се одржи на 11ти Февруари:

 

 

florida

 

Сите заинтересирани студенти за Work & Travel Summer 2016, можат да аплицираат за било која од позициите што ги нудат компаниите, секако со претходно веќе доставена апликација и CV во некоја од нашите канцеларии.