Work and Travel USA Job Fair - 17-ти Февруари 2017 Сподели

Викинг го најавува првиот поголем саем за Work and Travel USA програмата со работодавачи од Florida, Maryland, Delaware, Virginia, Missouri и други локации. 
Студентите кои ќе земат учество ќе имаат можност во еден ден да изберат работна понуда, да имаат лично интервју со работодавците и да потпишат договор, со што ќе си си обезбедат место за престојното лето во САД.

Повеќе од 100 позиции и голем избор на работни места достапни на саемот што ќе се одржи на 17 Февруари во хотел Континентал во Скопје. 

Дел од работодавците за саемот:

- Winn Dixie (на повеќе локации во Florida)
- Hilton Sandestin Beach Golf Resort & Spa
- Dave & Buster's (Orlando, Florida)
- The Pool Management Group (локации во Maryland, Delaware, Virginia)
- KFC (на повеќе локации во Florida)
- Runaway Island (Panama City Beach, Florida)
- Chick-Fil-A (Panama City Beach, Florida)
- Master Corp @ Suites at Fall Creek (Missouri)

Плата: од $10.00 на час па нагоре. 

Локација: Хотел Континентал Скопје - http://www.hotelcontinental.com.mk/
Почеток: 10:00 часот
Аплицирајте најдоцна до 15ти Февруари и учествувајте на нашиот саем на работодавци и загантирајте си место во програмата за престојното лето во САД!


За повеќе информации обратете се во канцелариите на Викинг:
website: www.vikingtravel.mk / www.viking.mk / www.gotousa.mk
email: info@vikingtravel.mk
skype: viking.macedonia
phone: 078 346 032 / 02 32 460 32
Аплицирајте онлајн на:
http://www.vikingtravel.mk/register