Tax calculator Ndaj

1. Plotësoni formën tonë Formularin
2. Dërgo formularin e plotësuar në e-mailin tonë info@vikingtravel.mk dhe brenda 24 orëve ne do të llogarisëm shumën e kthimit eventual i taksave.

 

CALCULATOR

3. Me telefon ,  Viking Macedonia ose e-mail ne do t'ju informojë kur deklarata tatimore është e gatshme për nënshkrim.
4. Deklaratën e nënshkruar e dorëzojmë tek administrata tatimore amerikane.
5. Pas 3 muaj ju do të merrni çekin tuaj federale dhe shtetërore.


  MAX-TAX Refund USA Sa tatim i mbajtur nga punëdhënësi në SHBA mund të më kthehet?  

Apliko Online Tani!


Top Оferta 159 Ofertat | Shiko të gjithat