Eur Au Pair USA Ndaj

 

A i doni fëmitë? Keni ëndëruar të kaloni një vit në Amerikë? Tani, kur jeni të ri dhe të lirë? Si pjesë e edukimit apo deri sa se dini çka do bëni më tutje në jetë?

Tani mund ta realizoni ashtu që do jeni pjesë e një familje amerikane në kohë prej një vit si pjesë e programit EurAupair International Child Care Programs. Ju do të kujdeseni për fëmitë e një familje amerikane në kundërvlerë prej një eksperience shum të pasur si vëlla ose motër më e madhe.
Kur të bëheni pjesë e një familje Ju do ta kuptoni se edhe detyrat më të vogla si vizita në market ose një shëtitje do të Ju jep mundësi ta njoftoni Amerikën.

Mendoni vetëm fitimin gjatë periudhës njëvjeçare në Amerikë. Do të kënaqeni me lidhjen e raportit me fëmitë e familjes mikëpritëse në Amerikë. Do të përmirësosh dhe forcosh gjuhën angleze gjatë komunikimit ditor me familjen mikëpritëse dhe fëmitë. Në fundin e qëndrimit do të Ju duket se gjith jetën keni folur gjuhën angleze.

Do të mësoni ta doni mikëpritjen dhe sinqeritetin e popullit amerikan me pjesëmarrjen e Juaj në jetën ditore me familjen amerikane.
Do të vizitoni orë në fakultet ose institucion tjetër dhe do të keni mundësi të krijoni shoqëri të reja amerikane.
Në momentin kur do ta mësoni një menyrë të re jete, mendimi dhe arsimi të fëmisë, do të mësosh edhe gjëra të reja për mënyrën e jetimit në jetën dhe kulturën e Juaj.
Gjithsesi, viza e Juaj J-1 mundëson qëndrim legal për edhe një, muaj të 13-të në të cilin do të kesh mundësi të vizitosh më tepër Amerikën, të bësh një shëtitje para se të kthehesh në sjtëpi për vazhdimin e studimeve ose për punë.

 

Apliko Online Tani!


Top Оferta 159 Ofertat | Shiko të gjithat