Кој се квалификува Сподели

Треба да немаш помалку од 15 години ниту пак да си постар од 18 години пред твоето тргнување и да си доволно зрел и подготвен за да се навикнеш на различниот животен стил, вредностите и особеностите на САД. Исто така треба да бидеш 3-та година средно училиште или пак да имаш просечна оценка 4, да си во добра здравствена состојба.


  HIGHSCHOOL EXCHANGE STUDENT Студентска виза и SEVIS  

Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 159 Понуди | Види ги сите