Работа кај нас Сподели
 
Викинг вработува консултант за културна размена и туристички производи
 
Град Скопје
 
Работни задачи и одговорности:
 
- Продажба на сите програми за размена на агенцијата;
 
- Продажба на сите туристички услуги на агенцијата (авионски билети, осигурувања);
 
- Рекламирање и претставување на продуктите и услугите пред потенцијалните клиенти;
 
- Услужување и консултирање на клиенти;
 
 
Кандидатот треба да има:
 
- Претходно учество во програмата за размена (WAT USA и др.)
 
- Искуство во продажба на туристички производи и услуги;
 
- Владеење на англиски јазик (и/или друг)
 
- Одлични компјутерски способности;
 
- Искуство во комуникацијата и работата со клиенти; 
 
- Искуство во продажба на авионски билети и поседување на IATA UFTAA и диплома AMADEUS ќе се смета за предност;
 
 
 
Потребни знаења:
 
- Комуникациски вештини;
 
- Вештини во услужување на клиенти;
 
- Вештини за работа во тим; 
 
- Вештини за организирање на времето;
 
Фирмата нуди:
 
- Редовна плата и бонуси, сврзани со постигнатите резултати;
 
- Професионално развивање во областа на туризмот; 
 
- Ефикасна обука на работното место;
 
- Интересна работа во млад и динамичен тим;
 
- Постојан контакт и средби со клиенти;
 
 
Ве молиме испратата Ваша автобиографија и мотивациско писмо на e-mail: info@vikingtravel.mk, со позицијата за која аплицирате.
 
САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 
 
Аплицирај Online Сега!


Најдобри понуди 143 Понуди | Види ги сите