Work and Travel USA me kredi Ndaj

 

Ke ëndëruar të vizitosh vende të reja? Të jetosh në një qytet apo shtet tjetër? Të kesh shoqëri nga e gjithë bota? Ti rinovosh të gjithë veshjet me brende të njohura? Të kesh modelin e fundit të gjigantit teknologjik? Të “flasësh” anglisht. Ta mësosh gjuhën spanjolle? Të kesh dhjetëra gigabajt fotografi të vendeve më të njohura turistike? Të fitosh më shumë? Beson se mund ti kesh të gjith këto për një periudhë 4 ose 5 mujore? Po, e gjith kjo është e mundshme me VIKING programin Work and Travel USA 2018 me të cilën do të jesh pjesë e programit për shkëmbim kulturor dhe shumë lehtë do të nisesh për SHBA. Mjaftom vetëm të duash.

 

Që të kesh një verë të ndryshme, të shëtisësh dhe punosh në vende tepër cool, të nevojitet vetëm:

*të jesh student i rregullt,

*ta zotërosh gjuhën angleze në nivel të mesëm,

*të pjesëmarrësh në programin work and travel USA me Viking


Tani mund ta finansosh programin tënd për 0* den. ne muaj!


Programi Work and Travel asnjëherë nuk ka qenë më i disponueshëm se tani! Falënderit kredisë speciale të NLB Tutunska Banka dhe Viking, gjithcka që duhet të paguash para se të nisesh është 0 den. në muaj. Kushtet e kredisë janë:

-shuma maksimale e kredisë: 150.000 den
-afati maksimal për kthimin e kredisë: 24 muaj
-grejs periudha: 7 muaj
-pa harxhime për kthim të parakohëshëm
-pa zhirant

*Falas kartelë kreditore VISA CLASSIC ose MASTERCARD STANDARD

 

 

 

 

Kalkulimi është dhënë për kredinë në sasi 90.000 denarë dhe afat kthimi për 8 muaj, dhe shërbimin e grejs periudhën 7 mujore. Në këtë rast kësti mujor në afatin e grejs periudhës është 0 den. Në qoftë se kredia paguhet pas grejs periudhës, sasia totale që duhet ti kthehet bankës do të ishte 105.837 den. Në sasinë janë të përfshirë harxhimet manipulative 10% si provizion i vetëm për sasinë e kredisë.


  Kush mund të merr pjesë? WAT shërbimet shtesë  

Apliko Online Tani!


Top Оferta 159 Ofertat | Shiko të gjithat